Εάν Οι Δίαιτες Πείνας Δεν Λειτουργούν Γιατί Είναι Τόσο Δημοφιλείς;

Μια κοινή ερώτηση μεταξύ των επαγγελματιών απώλειας βάρους …

Θα ήταν τόσο δημοφιλείς οι δίαιτες πείνας αν δεν λειτουργούσαν;

Οι άνθρωποι είναι συχνά πρόθυμοι να δοκιμάσουν οτιδήποτε υπόσχεται να τους βοηθήσει να χάσουν βάρος επειδή θέλουν να φαίνονται ή να αισθάνονται καλύτερα. Ανεξάρτητα από το τι θα ήθελαν να σκεφτούν οι επαγγελματίες, οι διαιτολόγοι θέλουν ένα πράγμα … να ταιριάζουν στα ρούχα που φορούσαν πριν από δύο χρόνια. Σπάνια έχει να κάνει με τη βελτίωση της υγείας. Οι δίαιτες μανίας εκμεταλλεύονται αυτό το γεγονός και οδηγούν μια βιομηχανία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Γρήγορες και εύκολες προσεγγίσεις απώλειας βάρους σε όλους τους διαιτολόγους. Ο γρήγορος καθορισμός μιας δίαιτας μανίας προσελκύει την προσοχή των διαιτολόγων σχεδόν αβίαστα, ενώ οι επαγγελματίες προσπαθούν να διαδώσουν τη λέξη για την απώλεια βάρους μέσω μακροπρόθεσμων αλλαγών στις διατροφικές συνήθειες και την τακτική άσκηση. Τι μπορούμε να κάνουμε?

Συνεχίζουμε να εκπαιδεύουμε το κοινό σχετικά με την πραγματική επιστήμη της απώλειας βάρους και της δίαιτας. Τα βασικά της διατροφής για την υγιή απώλεια βάρους πρέπει να συνεχίσουν να υποστηρίζονται και να διδάσκονται από γιατρούς, νοσηλευτές, διατροφολόγους και άλλους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.

καρδία από φρούτα και λαχανικάΤα βασικά της διατροφής της υγιούς απώλειας βάρους

Χάστε βάρος χάνοντας λίπος (που αποκλείει όλα τα γρήγορα σχέδια απώλειας βάρους)
Αποκτήστε το μυ (να διατηρήσετε τον μεταβολικό ρυθμό ηρεμίας από την πτώση)
Πρακτική καλές διατροφικές συνήθειες (που μπορεί να σας κρατήσει λεπτό)
Οι δίαιτες μανίας γίνονται επίσης δημοφιλείς επειδή πολλοί από αυτούς δουλεύουν για μικρό χρονικό διάστημα. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό συμβαίνει επειδή όταν σταματήσετε να τρώτε συγκεκριμένους τύπους τροφίμων ή καταναλώνετε “ειδικούς” συνδυασμούς τροφίμων, παίρνετε λιγότερες θερμίδες από ότι κανονικά. Δίνετε επίσης μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό που τρώτε.

Ωστόσο, είναι πιθανό ότι μεγάλο μέρος του βάρους που χάνετε είναι από το νερό και τους άπαχους μυς, όχι το σωματικό λίπος. Επίσης, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να συμβαδίσουν με τις απαιτήσεις μιας δίαιτας που περιορίζει αυστηρά τις επιλογές των τροφίμων τους ή απαιτεί από αυτούς να τρώνε τα ίδια τρόφιμα ξανά και ξανά. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν διατροφικές συνήθειες συνήθως καταλήγουν να κερδίζουν πίσω οποιοδήποτε βάρος που έχασαν.

ΜπρόκολοΕδώ είναι μερικές απλές οδηγίες για την αναγνώριση μιας διατροφής πείνας:

Δίαιτα που ισχυρίζονται ότι σας βοηθούν να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα (περισσότερο από 1 ή 2 λίρες την εβδομάδα). Θυμηθείτε, χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να κερδίσετε ανεπιθύμητο βάρος και θα χρειαστεί χρόνος για να το χάσετε.
Υποσχεθήστε ότι μπορείτε να χάσετε βάρος και να το κρατήσετε μακριά χωρίς να σταματήσετε να “λιπαρά” τρόφιμα ή να ασκείτε σε τακτική βάση. Εάν ένα σχέδιο διατροφής ή ένα προϊόν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια, είναι πιθανότατα.
Βασικοί ισχυρισμοί σχετικά με τις φωτογραφίες πριν και μετά, αντί για συμπεράσματα από κλινικές δοκιμές.
Προσφέρουν μαρτυρίες από πελάτες ή «ειδικούς» στην απώλεια βάρους, την επιστήμη ή τη διατροφή. Να θυμάστε ότι αυτοί οι άνθρωποι πιθανόν να πληρώνονται για να διαφημίσουν το σχέδιο διατροφής ή το προϊόν. Εάν θέλετε πραγματικά μαρτυρίες, ζητήστε να διαβάσετε τη σελίδα αναφοράς που χρησιμοποιείται κατά τη σύνταξη της διατροφής.
Σχεδιάστε απλά συμπεράσματα από τη σύνθετη ιατρική έρευνα.
Περιορίστε τις επιλογές των τροφίμων σας και μην σας ενθαρρύνετε να πάρετε ισορροπημένη διατροφή με την κατανάλωση μιας ποικιλίας τροφίμων.
Απαιτήστε να δαπανήσετε πολλά χρήματα σε πράγματα όπως σεμινάρια, χάπια ή προσυσκευασμένα γεύματα για να λειτουργήσει το σχέδιο.
Ας συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την αλήθεια … τα βασικά της διατροφής για την υγιή απώλεια βάρους. Κάποια στιγμή, θα ακουστεί η αλήθεια … Ελπίζω να μην είναι αργά για κάποιους.