Αθλητισμός Και Νίκη – Που Βρίσκεται Η Διαχωριστική Γραμμή;

Ο αθλητισμός είναι αρκετά κομμένος και στεγνός από μία άποψη. ο στόχος για νίκη. Έχω πάει σε ανταγωνιστικό αθλητισμό σε μια προηγούμενη ζωή, σίγουρα μπορώ να το επιβεβαιώσω. Συχνά, ωστόσο, βλέπω κάτι που δεν έχει νόημα, την ανάγκη της κοινωνίας να μεταχειρίζεται όλους τους ίδιους και κατά κάποιο τρόπο να κάνει ή να καταδικάζει την ανταγωνιστική πτυχή που δεν αφορά βέβαια την γράμμωση στους κοιλιακούς ή κάτι τέτοιο.

Για παράδειγμα: Αναρωτιέμαι ένα άρθρο που διάβασα στο Sports Illustrated Women τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους σχετικά με την «Αγωνία της ήττας». Το άρθρο συζήτησε τη δημόσια ταπείνωση, την οικονομική απογοήτευση και το μακροχρόνιο ψυχολογικό τραύμα; Αυτός είναι ο απόλυτος ταύρος.

Πρώτον, αν είστε πραγματικά σε αυτό για να το κερδίσετε και για την πρόκληση και το ίδιο το παιχνίδι, τότε τα χρήματα δεν είναι σημαντικά. Εάν χάσετε και ταπεινωθείτε, ίσως θα έπρεπε να έχετε δοκιμάσει πιο σκληρά και να εκπαιδεύσετε περισσότερο. Εάν έχετε μακροχρόνιο ψυχολογικό τραύμα, τότε δεν είστε αρκετά σκληροί για να είστε ο χρυσός μετάλλιο ούτως ή άλλως. Οι αληθινοί νικητές είναι και οι προηγούμενοι πραγματικοί ηττημένοι. Το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν μια γυναίκα που έσπασε ένα παγκόσμιο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά έλαβε ένα ασημένιο μετάλλιο αντί για ένα χρυσό. Έπειτα έγινε αυτοκτονία και πολεμούσε την ανορεξία.

Κοιτάξτε εδώ, υπάρχει μόνο ένας χρυσός νικητής και αυτό προσελκύει τους πιο σκληρούς και καλύτερους ανταγωνιστές στον κόσμο. Εάν δεν μπορείτε να το χάσετε, δεν πρέπει να είστε εκεί. Μέρος του να είσαι κορυφαίος αθλητής είναι η ψυχική ανθεκτικότητα, μέσω και πέρα. Ο Vince Lombarde είπε ότι τα πιο δύσκολα παιχνίδια προσελκύουν τους πιο δύσκολους ανταγωνιστές. Είναι το ίδιο στον πόλεμο, την πολιτική, τον αθλητισμό ή τις επιχειρήσεις. Χρησιμοποιήστε το.

Ήταν ένα συγκινητικό άρθρο, αλλά πιστεύω ότι έχασε το σημείο. Ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς δεν είναι χρυσό, αλλά αν είστε τόσο καλός και δεν κερδίσατε, κατηγορήστε τον εαυτό σας, ξεπεράστε το και κερδίστε την επόμενη φορά. Πρέπει να είσαι ψυχικά σκληρός ή να μην ανταγωνίζεσαι. Αυτό δεν είναι δύσκολο να μιλάμε, είναι η πραγματικότητα του παιχνιδιού. Αν μπορείτε να το χειριστείτε, μην παίζετε. Δεν πρέπει να είναι όλοι στο παιχνίδι. Σκέψου το.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι συμπληρωμάτων ασβεστίου που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Διαφέρουν ως προς τη μορφή τους, πόσο γρήγορα απορροφώνται στο σύστημά σας και πόσο κοστίζουν. Είναι σημαντικό να βρείτε ένα που να ταιριάζει στις ανάγκες σας, ώστε να μπορείτε να αποκομίσετε όλα τα οφέλη από αυτό το βασικό ορυκτό!