Πώς Αλλάζει Τη Γενική Κατάσταση Ένα Συμπλήρωμα Διατροφής

Ίσως το πρότεινε ο γιατρός σας. Ίσως η αγαπημένη σας στολή δεν σας ταιριάζει ακριβώς όπως σας αρέσει, ή ίσως μόλις αποφασίσατε ότι θέλετε να είστε οι πιο υγιείς εσείς που μπορείτε να είστε. Όποια και αν είναι η αιτία, είναι καιρός να θέσει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Λίστα Ελέγχου

√ Τρώτε υγιέστερο (συμπεριλάβετε περισσότερα λαχανικά και φρούτα!).

√ Πάρτε το σημειωματάριο για να παρακολουθείτε τις θερμίδες.

√ Έλεγχος με τον Δρ Ρότζερς για να ετοιμαστείτε για άσκηση.

√ Άσκηση! (3 ημέρες την εβδομάδα για να ξεκινήσετε).

√ Ημερολόγιο για να παρακολουθείτε την πρόοδο

√ χάπια διατροφής

Χμμμ … τι γίνεται με χάπια διατροφής; Εάν έχετε υψηλό δείκτη μάζας σώματος (λόγος ύψους προς βάρος), ίσως θελήσετε να μιλήσετε με το γιατρό σας για αυτά.

Τι Κάνει Το Φυσικό Χάπι

Καταρχάς μειώνει την όρεξή σας. Λειτουργεί στο σώμα σας με τον ίδιο τρόπο που τα χάπια απώλειας βάρους αμφεταμίνης του προηγούμενου χρόνου δούλεψαν σε αστέρια κινηματογράφου 50 ετών. Αλλά δεν έχουν το παλιρροιακό κύμα άγχους, τρεμούλας και αϋπνίας που προκάλεσαν τα παλαιότερα φάρμακα.

Η λήψη του είναι σαν να παίρνετε την επίδραση απώλειας βάρους των αμφεταμινών χωρίς να χρειάζεται να πάρετε αμφεταμίνες ή να κάνετε κάποια αυστηρή διατροφή για να πετύχετε γράμμωση!

Πώς ταιριάζει στο πρόγραμμα μου;

Χρησιμοποιείται για να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Θα αισθανθείτε λιγότερο πεινασμένοι καθώς προσαρμόζετε στην κατανάλωση υγιεινότερης διατροφής με χαμηλότερες θερμίδες, γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολη τη διατήρηση μιας νέας δίαιτας! Μπορείτε να κάνετε την καθημερινή δόση στο ημερολόγιο προόδου σας – εσείς και ο γιατρός σας θα αποφασίσετε πιθανώς να δοκιμάσετε για 8 έως 12 εβδομάδες για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ακούγεται Τόσο Απλό

Δεν υπάρχει αλίευση – είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Το κλειδί είναι να βεβαιωθείτε ότι αυτό το φάρμακο είναι το σωστό για εσάς. Όταν οδηγείτε στο γιατρό σας για να μιλήσετε για απώλεια βάρους, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

√ Ένα σχέδιο άσκησης για να συζητήσετε μαζί της, για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστό για το τρέχον επίπεδο φυσικής κατάστασης.
√ Λίστα των φαρμάκων που λαμβάνετε τακτικά, συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα.

√ Λίστα προβλημάτων υγείας (όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, κρίσεις, εγκυμοσύνη ή θηλασμός).

Το χάπι αδυνατίσματος δεν μπορεί να αναμειχθεί με κάποια αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά της αναισθησίας και φάρμακα που μπορούν να αυξήσουν τον καρδιακό σας ρυθμό, οπότε η εισαγωγή του καταλόγου φαρμάκων είναι το κλειδί, όπως και ο κατάλογος των θεμάτων υγείας.

Το ασβέστιο είναι ένα σημαντικό μέταλλο που παίζει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη των οστών και των δοντιών. Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται ασβέστιο για να λειτουργήσει σωστά, αλλά δεν το έχουν όλοι αρκετό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν μόνο περίπου τη μισή ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα ασβεστίου που χρειάζονται.

Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε αρκετό ασβέστιο είναι να τρώτε μια υγιεινή διατροφή που περιλαμβάνει τροφές όπως γαλακτοκομικά και φυλλώδη λαχανικά. Αλλά αν δεν έχετε χρόνο για αυτό ή απλώς δεν σας αρέσουν αυτά τα τρόφιμα, τότε η λήψη ενός συμπληρώματος μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για εσάς.

Το Σχέδιο

Για τις πρώτες μέρες, μερικοί άνθρωποι μπορεί να παρατηρήσουν κάποιες ήπιες ανεπιθύμητες ενέργειες (όπως δυσκοιλιότητα ή άλλος στομάχι ή ζάλη), αλλά πολλοί άνθρωποι δεν τους έχουν. Ενώ ξεκινάτε και παίρνετε, κρατήστε αυτόν τον κατάλογο εύχρηστο:

√ Δεν λειτουργούν βαριά μηχανήματα! (μπορεί να επηρεάσει τον συντονισμό σας, ειδικά όταν αρχίζετε σε αυτό).
√ Καμία οδήγηση μέχρι να συνηθίσω να περνάω (καλή βόλτα στις τοπικές γκαλερί τέχνης και κινηματογράφους και αφήστε το σύζυγο να οδηγήσει τα παιδιά για αλλαγή!).

√ Έλεγχος με παρενέργειες: χειρότερα; δεν πάει μακριά; (Εάν έχει περάσει μια εβδομάδα και δεν εξαφανίζονται, καλέστε το γιατρό!).

√ Έχω την αίσθηση ότι χρειάζομαι περισσότερο από το φάρμακο ή φοβάμαι να πάω χωρίς αυτό; (Αυτό το φάρμακο μπορεί να είναι συνήθεια, έτσι πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό εάν έχετε αυτά τα είδη συναισθημάτων).

Το τελευταίο σημείο ελέγχου είναι ίσως το πιο ικανοποιητικό από όλα: όταν  ξεκίνησετε την απώλεια βάρους, επικοινωνήστε με το γιατρό σας για να βγείτε από το φάρμακο. Μπορεί να σας πει να σταματήσετε να παίρνετε τα χάπια ή να μειώνετε αργά τη δόση. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη αρχή ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο απώλειας βάρους και ένα υγιέστερο σας!