Βρείτε Λύση Στις Πληγές Και Τις Κακώσεις

Οι πληγές μπορεί να είναι πραγματικά οδυνηρές και ενοχλητικές. Συνήθως σχηματίζονται αφού φτάσετε μια μικρή κυψέλη στο στόμα σας, όπως από το δάγκωμα του μάγου σας ενώ μασάτε στο φαγητό σας.

Η λέξη “ασβέστιο” προέρχεται από τη λατινική λέξη “calx”, που σημαίνει ασβέστης ή ασβεστόλιθος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ασβέστιο ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1808 όταν διαπιστώθηκε ότι ο ασβεστόλιθος περιέχει υψηλή συγκέντρωση αυτού του στοιχείου.

Τα συμπληρώματα ασβεστίου χρησιμοποιούνται συχνά για τη θεραπεία και την πρόληψη καταστάσεων που σχετίζονται με χαμηλά επίπεδα ασβεστίου, όπως η οστεοπόρωση, τα κατάγματα των οστών και οι μυϊκές κράμπες.

Ποιοι είναι μερικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από κακώσεις ;

Ένα πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να αλλάξετε την οδοντόκρεμα ή το στόμα σας. Υπάρχει ένα συστατικό που ονομάζεται λαυρυλοθειικό νάτριο το οποίο μπορεί να είναι σκληρό στο προστατευτικό στρώμα του βλεννογόνου στο στόμα σας. Η επιλογή οδοντόκρεμας ή στοματικού διαλύματος χωρίς λαουρυλοθειικό νάτριο μπορεί να βοηθήσει τον καρκίνο σας να επουλωθεί πιο γρήγορα.

Μια άλλη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε προστατευτικές πάστες που μπορείτε να αγοράσετε από το τοπικό φαρμακείο σας. Εφαρμόζετε αυτές τις πάστες πάνω από τον καρκίνο πληγή και θα σχηματίσει μια προστατευτική σφράγιση πάνω από την πληγή καρκίνου και θα αποτρέψει τον πόνο. Το δραστικό συστατικό είναι η βενζοκαΐνη, η οποία χρησιμοποιείται επίσης σε κρέμες ηλιακής εγκαύματος και πρώτων βοηθειών.

Ο μηλίτης μήλων είναι ένα άλλο προτεινόμενο φάρμακο. Πάρτε μια κουταλιά της σούπας μηλίτη μηλίτη μηλίτη στο στόμα σας και κλίση το κεφάλι σας, έτσι ώστε το υγρό στηρίζεται στον καρκίνο πληγή. Κρατήστε το εκεί όσο μπορείτε και το φτύστε. Μπορείτε να επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο, αλλά προσπαθήστε να μην πάρετε κάποια τροφή για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το υπεροξείδιο του υδρογόνου, μεταφέροντας το στο στόμα σας για ένα λεπτό. Μην το καταπιείτε. Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι να το αναμίξετε με μια ίση ποσότητα νερού και να βρέξετε το διάλυμα σε ένα βαμβάκι. Στη συνέχεια, βυθίστε απαλά τον καρκίνο και θα πρέπει να βρεθείτε σύντομα.

Μια άλλη προτεινόμενη μέθοδος για να απαλλαγούμε από πληγές καρκίνου είναι με την τοποθέτηση μιας υγρής τσάντας τσαγιού στην πληγή. Το μαύρο τσάι περιέχει μια ουσία που ονομάζεται ταννίνη που καταπραΰνει τον πόνο.

Κακώσεις

Αν και οι πληγές μπορεί να διαρκέσουν από λίγες μέρες έως και δύο εβδομάδες, δοκιμάστε οποιαδήποτε από αυτές τις προτάσεις και θα πρέπει να ανακουφιστείτε από τον πόνο και να θεραπεύσετε πιο γρήγορα. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν τις φυσικές θεραπείες που προτείνονται παραπάνω και όχι πάνω από το πάγκρεας φάρμακο.