Πώς Να Χάσετε Βάρος Κάνοντας Ποδηλασία

Τα παντελόνια σας είναι λίγο σφιχτά, δεν φαίνεται να σταματάτε να τρώτε σκουπίδια και είστε κουρασμένοι όλη την ώρα. Ήρθε η ώρα να γίνετε υγιείς και να χάσετε βάρος. Σε συνδυασμό με μια πιο λογική διατροφή, ένα ποδήλατο γυμναστικής μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Μικρές Αλλαγές Στη Διατροφή

Τόσοι πολλοί πηγαίνουν στραβά εδώ. Ξεχάστε τις διατροφικές συνήθειες, ξεχάστε την πείνα. Αργή και σταθερή κερδίζει τον αγώνα. Δοκιμάστε να αλλάξετε ένα πράγμα σχετικά με τη διατροφή σας. Περιορίστε τον εαυτό σας σε μια σόδα την ημέρα. Σταματήστε να παραλείπετε τα γεύματα. Αν καθαρίζετε πάντα την πλάκα σας, ξεκινήστε να αφήνετε ένα ή δύο τσιμπήματα. Μια ολική αλλαγή στη διατροφή είναι δουλειά. Αν προχωρήσετε σε μια ριζική αλλαγή, εσείς ο ίδιος θέτετε τον εαυτό σας για αποτυχία. Θα εκπλαγείτε πόσο καλά λειτουργούν οι μικρές αλλαγές.

ΠοδηλασίαΤο Σωστό Ποδήλατο Καθορίζει Την Επιτυχία

Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες ποδήλατα άσκησης διαθέσιμα. Πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για να ανακαλύψετε αυτό που θα λειτουργήσει καλύτερα για σας. Αν μιλάς σε κάποιο κόσμο φαντασίας όπου το σχέδιο άσκησής σας πρόκειται να λειτουργήσει αυτή τη φορά, παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό, θα απογοητευτείτε. Εάν σκέφτεστε μπροστά, θα αγοράσετε το σωστό ποδήλατο για τις ανάγκες σας. Θα καταλήξετε σε μια επιτυχημένη μακρόχρονη ρουτίνα άσκησης.

Σκεφτείτε πίσω στην τελευταία προσπάθεια άσκησης σας ρουτίνας. Γιατί σταμάτησες? Έχετε υποστεί τραυματισμό; Έχετε βαρεθεί; Ήταν πολύ δύσκολο να το κάνεις κάθε μέρα; Ήταν δύσκολο να βρεθεί ο χρόνος; Απαντήστε στις ερωτήσεις αυτές ειλικρινά. Αν δεν καταλάβετε από πού πήγατε στραβά, δεν θα μπορείτε να βρείτε μια λύση.

Αποφυγή Τραυματισμών

Εάν ένας τραυματισμός σας προκάλεσε να σταματήσετε να εργάζεστε, πώς προκάλεσε τον τραυματισμό σας; Η σωματική προσαρμογή υποτίθεται ότι θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε τραυματισμούς, όχι να τις προκαλέσετε. Υπάρχει ένα ποδήλατο γυμναστικής για κάποιον που έχει τραυματιστεί να εργάζεται έξω. Ονομάζεται γυμνάσιο γυμναστικής. Είναι το είδος που βρίσκεται σε πολλά κέντρα υγείας. Έχει ένα μεγάλο, κάθισμα κάδου, και καθίστε πίσω και χαμηλά στο έδαφος. Είναι ιδανικό για τους ανθρώπους που ξεκινούν μια νέα ρουτίνα άσκησης. Είναι επίσης πολύ καλό για τα πίσω προβλήματα καθώς σας αναγκάζει να κρατάτε καλή στάση. Δεν ασκεί πίεση στις αρθρώσεις σας και μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε ακόμα και αν έχετε μικρούς τραυματισμούς.

Ξεπερνώντας Την Πλήξη

Έχετε βαρεθεί την τελευταία φορά που προσπαθήσατε να ασκηθείτε σε τακτική βάση; Εάν το έκανες, είναι πιθανό να ξυριστείς πάλι. Με ποδήλατα γυμναστικής, η λύση είναι συνήθως ένα ποδήλατο με διάφορα επίπεδα και προγράμματα οδήγησης. Μπορείτε να πάρετε ποδήλατα με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Αυτό σημαίνει ότι όταν γίνεται πολύ εύκολο για εσάς να πετάξετε, απλά προχωρήστε στο επόμενο επίπεδο αντί να χρειαστεί να οδηγήσετε περισσότερο (κάτι που δεν είναι πιθανό να συμβεί για το άτομο που βαριέται εύκολα). Μπορείτε επίσης να πάρετε διαφορετικά προγράμματα. Τα προγράμματα σας δίνουν ποικιλία και στόχους. Σας κάνουν να πετάξετε πιο σκληρά, να προσομοιώσετε κατακτήσεις λόφων, ακόμα και σπριντ για σύντομες περιόδους.

Τα προγράμματα οδήγησης ενδέχεται να μην είναι αρκετά για εσάς. Ίσως χρειαστείτε ένα ποδήλατο που μπορείτε να συνδέσετε στην τηλεόρασή σας, το οποίο προσομοιώνει την οδήγηση σε διαφορετικά μαθήματα. Μπορείτε να κάνετε μια χαλαρή βόλτα μέσα από ένα πάρκο ή να ανταγωνιστείτε με άλλους αναβάτες υπολογιστών σε μια δύσκολη πορεία εμπόδιο. Αυτά τα ποδήλατα μπορεί να κοστίζουν περισσότερο μπροστά, αλλά αν δεν επενδύσετε σε ένα ποδήλατο που θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε την προπόνηση σας, χάνετε χρήματα για οτιδήποτε λιγότερο.

Το πιο cool πράγμα για τους τοξικομανείς που βαριούνται είναι ένα διαδραστικό ποδήλατο που συνδέεται σε ένα Sony PlayStation ή το PlayStation 2. Κάνει πάνω από 50 παιχνίδια διαδραστικό. Ό, τι συμβαίνει στο ποδήλατό σας συμβαίνει στην οθόνη με ποδήλατο, αυτοκίνητο και παρόμοια παιχνίδια. Υπάρχουν όλοι οι τύποι παρόμοιων ποδηλάτων που είναι διαθέσιμοι.

Αν σκοπεύετε να ακούτε μουσική ή να παρακολουθείτε τηλεόραση ενώ γυρίζετε, φροντίστε να δώσετε προσοχή στα χαρακτηριστικά που θα κάνουν την ποδήλατο γυμναστικής πιο ήσυχη. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να πάρετε ένα πιο ήσυχο ποδήλατο εάν ζείτε με άλλους ανθρώπους. Για ό, τι γνωρίζετε, ο χρόνος προπόνησής σας θα είναι 5 π.μ. ή μεσάνυχτα. Μια πιο ήσυχη μοτοσικλέτα δεν θα ενοχλεί άλλους ανθρώπους στο σπίτι σας.

Lance ArmstrongΜην Προσπαθήσετε Να Είστε Lance Armstrong Ακόμα …

Οι άνθρωποι που αρχίζουν προγράμματα άσκησης είναι μερικές φορές πολύ φιλόδοξοι. Είναι καλό να είσαι ενθουσιασμένος, αλλά πρέπει να παραμείνεις ρεαλιστές. Εάν το τελευταίο σας πρόγραμμα άσκησης απέτυχε επειδή ήταν απλά πάρα πολύ δουλειά, μην κάνετε το ίδιο λάθος και πάλι. Καταπολεμήστε την ανάγκη να παρατείνετε τις πρώτες σας προπονήσεις. Είναι κρίσιμο για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας ότι ξεκινάτε αργά. Αν πάτε από την άσκηση σε 5 έως 10 λεπτά γυμναστικής γυμναστικής χωρίς λίγη αντίσταση, είναι πολύ πιθανότερο να αποφύγετε τραυματισμούς, πόνο και, πάνω απ ‘όλα, τα πρώιμα συναισθήματα της ήττας.

Αν στοχεύετε πολύ ψηλά – αναμένοντας να πάτε από έναν καθιστό τρόπο ζωής σε 45 λεπτά προπόνηση αμέσως, για παράδειγμα – εσύ ο ίδιος ο ίδιος ο ίδιος για την αποτυχία. Όταν δεν φτάσετε στον ανεφάρμοστο στόχο σας, είναι πιθανότερο να εγκαταλείψετε εντελώς για να ανακουφίσετε το αίσθημα της αποτυχίας πολύ νωρίτερα.

Τα τέλεια ποδήλατα για τους ανθρώπους που απογοητεύονται είναι τα ποδήλατα άσκησης με ενσωματωμένα προγράμματα ιππασίας. Ξεκινάτε απλά στο χαμηλότερο επίπεδο και το ποδήλατο καθορίζει την προπόνηση σας. Προγραμματίζετε σε ένα μικρό γκολ (10 λεπτά, 50 θερμίδες, ή .25μιλίων) και όταν φτάσετε σε αυτόν τον στόχο, η προπόνησή σας έχει τελειώσει. Η εύρεση του χρόνου έχετε χρόνο να κάψετε λίπος και θερμίδες σε μια μοτοσικλέτα γυμναστικής.

Ανεξάρτητα από το πόσο έντονο είναι το πρόγραμμά σας, υπάρχουν άνθρωποι πιο απασχολημένοι από εσάς που βρίσκετε χρόνο για να κάνετε μια άσκηση ρουτίνας. Δεν είναι καλύτερες από εσάς. Δεν έχουν περισσότερες από 24 ώρες την ημέρα. Απλώς κατάλαβα πώς να το λειτουργήσει. Μπορείτε επίσης, μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η εποχή της ημέρας που επιλέξατε στην προπόνηση στο παρελθόν.

Υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι οι άνθρωποι που είναι “πρωί άνθρωποι” ή “κουκουβάγιες” είναι φυσικά διαφορετικοί. Διαφορετικοί άνθρωποι έχουν ενέργεια σε διαφορετικούς χρόνους. Σκεφτείτε πότε εργάζεστε καλύτερα. Εάν ξυπνήσετε χωρίς ένα ξυπνητήρι έτοιμο να πάει, θα πρέπει να ασκείστε το πρώτο πράγμα το πρωί. Αν είστε νυχτερινή κουκουβάγια, θα πρέπει να εξετάσετε τη νύχτα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε ένας από τους ανθρώπους που κουράζουν τον εαυτό σας αρκετά με μια νυχτερινή προπόνηση να κοιμηθεί σαν ένα μωρό.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό! Η απώλεια βάρους δεν είναι τιμωρία.

Είστε αρκετά έξυπνοι για να μάθετε πώς να τρώτε λίγο καλύτερα και να γίνετε πιο ενεργός. Εάν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα επιλέξετε το κατάλληλο ποδήλατο. Θέλετε να προσβλέπουμε στην ίδια την προπόνηση. Μην παγιδευτείτε σε ποια μηχανή καίει περισσότερες θερμίδες. Βρείτε ένα ποδήλατο γυμναστικής που θα απολαύσετε ιππασία. Καταλάβετε την ώρα της ημέρας που είναι καλύτερο για να ασκήσετε. Κάντε το να ντυθείτε ή να κολυμπήσετε – είναι κάτι που κάνετε κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται να εκπαιδεύσετε για το Tour de France. Απλά πρέπει να προχωρήσετε και να κάνετε κάτι κάθε μέρα. Δέκα λεπτά την ημέρα θα αποδώσουν αποτελέσματα. Σημειώστε αυτό το άρθρο για μελλοντικά κίνητρα, βρείτε το ποδήλατό σας γυμναστικής και πάρτε απασχολημένος!