Τρία Μυστικά Για Απώλεια Βάρους

Έχω ασχοληθεί σοβαρά για την απώλεια βάρους για περίπου 2 1/2 μήνες και πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν τι κάνω για να είναι τόσο επιτυχής. Απαντώ! Έχω  3 μυστικά για την απώλεια βάρους! Φυσικά δεν ξέρετε ποια είναι αυτά, έτσι τα λέω γρήγορα: Περπάτημα, Νερό και Weight Watchers. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι ένας τύπος που θα λειτουργήσει για όλους, αλλά σίγουρα δουλεύει για μένα! Το νερό είναι ένα βασικό υγρό που χρειάζεται ο καθένας, το περπάτημα είναι μια εξαιρετική μορφή άσκησης και το Weight Watchers είναι ένας παγκοσμίου φήμης οργανισμός απώλειας βάρους που έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να χάσουν βάρος και να το κρατήσουν μακριά για καλό.

Το περπάτημα

Το περπάτημα είναι μια αίσθηση καλής άσκησης καύσης θερμίδων που οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας. Εκτός από ένα καλό ζευγάρι παπούτσια με τα πόδια και άνετο ρουχισμό, δεν απαιτεί άλλο εξοπλισμό, οπότε η τιμή είναι σωστή!

Αλλά το πιο εντυπωσιακό για το περπάτημα είναι τα οφέλη για την υγεία που προσφέρει. 

 

Το περπάτημα είναι εύκολο στις αρθρώσεις και στην πραγματικότητα μειώνει τον πόνο στην πλάτη σε μερικούς ανθρώπους. Έχει την ικανότητα να μειώνει την αρτηριακή πίεση, να μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης,, να χτίζει μυς και να ενισχύει τα οστά και φυσικά οδηγεί σε απώλεια βάρους! Προσπαθήστε να περπατήσετε τουλάχιστον 10.000 βήματα κάθε μέρα!

Έχω χάσει 24 1/2 κιλά μέχρι στιγμής, αλλά εκτός από την απώλεια βάρους, περπατώντας καθημερινά μου επιτρέπει να πνευματικά χαλαρώσω και νιώθω ότι μειώνει τα επίπεδα στρες μου. Το αστείο είναι ότι όσο περισσότερο περπατώ, τόσο περισσότερο το σώμα και το μυαλό μου φαίνεται να το θέλουν. Το περπάτημα έχει γίνει μια πολύ υγιής συνήθεια για μένα

Το νερό

Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι μετά την κατανάλωση 330 ml νερού, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες εμφάνισαν αύξηση κατά 30% του ρυθμού μεταβολισμού τους που διήρκεσε περίπου 40 λεπτά.

Γυναίκα πίνει νερόΠριν από μερικούς μήνες, εγκατέλειψα τη σόδα και την αντικατέστησα με νερό.

Μπορώ να αισθάνομαι ήδη μια διαφορά στον τόνο του δέρματός μου και φυσικά βοηθάει με τις προσπάθειες απώλειας βάρους μου γιατί με γεμίζει και είμαι λιγότερο ικανός να υπερκατανάλωση. Το πόσιμο νερό καθημερινά είναι σίγουρα μια συνήθεια τώρα και αισθάνομαι πολύ καλύτερα εξαιτίας του! Πιείτε 8 ποτήρια νερού κάθε μέρα για να ενισχύσετε τις προσπάθειες απώλειας βάρους σας!

Το Weight Watchers

Το Weight Watchers ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1960 από τον Jean Nidetch. Ξεκίνησε φιλοξενώντας μικρές άτυπες συγκεντρώσεις στο σπίτι της για να συζητήσει το θέμα της απώλειας βάρους. Αυτές οι μικρές συναντήσεις αυξήθηκαν με τα χρόνια και τώρα οι Weight Watchers έχουν εξελιχθεί σε μια παγκόσμια κοινότητα αποτελούμενη από εκατομμύρια ανθρώπους που είναι αφιερωμένοι στο έργο της απώλειας βάρους.

Το Weight Watchers είναι ένα επιστημονικά βασισμένο πρόγραμμα που προάγει την απώλεια βάρους μέσω των υγιεινών αλλαγών στον τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής, συναισθηματικής και σωματικής υγείας.

Οι συναντήσεις Weight Watchers έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν κίνητρα απώλειας βάρους, πληροφορίες για τη διατροφή και την άσκηση και ένα άνετο περιβάλλον όπου τα μέλη και οι ηγέτες προσφέρουν υποστήριξη και ενθάρρυνση ο ένας στον άλλο. Υπάρχουν εκατοντάδες τοποθεσίες συνάντησης σε όλο τον κόσμο και οι Weight Watchers προσφέρονται τώρα και στο διαδίκτυο.

Ο ηγέτης του My Weight Watchers είναι φανταστικό και ανυπομονώ να πάω στη συνάντησή μου κάθε εβδομάδα. Δεν είναι μόνο ένα θαυμάσιο πρότυπο, έχοντας χάσει την ίδια τα 45 κιλά, αλλά έχει τη φυσική ικανότητα να αναδείξει το καλύτερο σε όλους μας που παρευρίσκουμε πιστά στις συναντήσεις της. Αγκαλιάζει τον εαυτό της με την επιστημονικά βασισμένη έρευνα, τη δική της ιστορία απώλειας βάρους, εισαγωγικά κίνητρα, συμβουλές άσκησης και συνταγές. όλα τα οποία τυλίγει με μια ζεστή αίσθηση του χιούμορ για να μας παράσχει τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για την επόμενη εβδομάδα.

Εάν έχετε απογοητευτεί από τις προσπάθειες απώλειας βάρους του παρελθόντος, πάρτε τα 3 μυστικά απώλεια βάρους μια δοκιμή. Είναι ο υγιεινός τρόπος να χάσετε βάρος και είμαι βέβαιος ότι θα είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα!