Μικρά Μυστικά Για Γρήγορη Απώλεια Βάρους

Τα μυστικά βρίσκονται στις οικογενειακές συνταγές μας, μερικές ακόμη και χρονολογούνται μέχρι το 3000 π.Χ. Για χρόνια οι αρχαίοι πρόγονοί μας χρησιμοποιούν φυσικά βότανα και μπαχαρικά για να θεραπεύσουν και να θεραπεύσουν, ακόμα και να πάρουν το βάρος μακριά.

Πιπέρι Καγιέν: Οι Αρχαίοι Μάγοι χρησιμοποίησαν πιπέρι καγιέν που έχει μελετηθεί για να αυξήσει το ρυθμό μεταβολισμού των λιπών και των υδατανθράκων. Ορισμένες πρόσθετες έρευνες δείχνουν επίσης ότι το καγιέν αυξάνει την παραγωγή επινεφρίνης και ούτε επινεφρίνης που μαζί μειώνουν την όρεξη.

Ρίζα Τζίντζερ: Οι Κινέζοι έχουν χρησιμοποιήσει ρίζα τζίντζερ για χρόνια για όλα τα πράγματα όπως καθαρισμό του παχέος εντέρου, μείωση σπασμών και κράμπες, διέγερση κατακράτησης νερού, αυτί, διάρροια, ναυτία και έμετο, διέγερση κυκλοφορίας και βεβαίως για να βοηθήσουν τον μεταβολισμό.

Garcinia cambogia: HCA (Υδροξυκιτρικό οξύ), ένα φυσικό κατασταλτικό της όρεξης που βρέθηκε στο δέρμα ενός μικρού τροπικού φρούτου, το έχει χρησιμοποιηθεί ως καρύκευμα στην ταϊλανδέζικη και ινδική κουζίνα εδώ και χρόνια.

Βρωμελίνη: Βρίσκεται στον ανανά είναι πολύ χρήσιμη για να βοηθήσει με την πέψη των λιπών που παράγουν ένζυμα που βοηθούν στην καμπύλη της όρεξης που έχουν χρησιμοποιηθεί από τους Χαβάους και τους Ταϊτή για πολλές γενιές για ιατρικούς σκοπούς.

Μυλόλυδο: Οι ισχυρές ιδιότητες υγείας και θεραπείας του φυσικού οσπρίου μήλου είναι γνωστές και χρησιμοποιούνται από 3.000 μ.Χ. το … Το ξίδι από μηλίτη είναι ένας ισχυρός παράγοντας αποτοξίνωσης και καθαρισμού. Καταστρέφει τις λιπαρές, βλεννογόνες και φλέγμα στο εσωτερικό του σώματος. Η λίστα συνεχίζεται.

Tώρα φανταστείτε τι είδους αποτελέσματα θα μπορούσατε να έχετε εάν συνδυάσατε όλο αυτό το παρελθόν ιστορικό σε μία κάψουλα. Οι πρόγονοί μας έχουν χρησιμοποιήσει απλές φυσικές μεθόδους για να θεραπεύσουν όλες τις μορφές παθήσεων για χρόνια. Για να σκεφτούμε πόσο χρόνο και χρήματα έχει βρεθεί σε αυτόν τον κλάδο για να βρούμε τον πιο γρήγορο τρόπο να χάσουμε το λίπος, και το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά του παρελθόντος.

Δεν είμαι γιατρός ή επιστήμονας ή διατροφολόγος ή κάτι κοντά σε όλα αυτά τα πράγματα. Αυτό που είμαι αυτός είναι αυτός που αγαπά το σώμα του και όλα όσα πηγαίνουν μέσα του. Και πιστεύει ότι υπάρχει μια θεραπεία για τα πάντα και είναι ακριβώς που βρίσκεται γύρω. Ας το αρπάξουμε και το χρησιμοποιήσουμε.