Το Κίνητρο Είναι Η Πρώτη Συνιστώσα Της Απώλειας Βάρους

Οποιοσδήποτε αληθινός μετασχηματισμός του σώματος ξεκινά με αυτοανακάλυψη. Πρόκειται για μια μέθοδο εσωτερικής προσέγγισης. Με αυτό εννοώ ότι πρέπει να αναλύσετε ειλικρινά τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας.

Επίσης, τι κάνεις εσύ και το σώμα σου τι είναι σήμερα; Μην με παρεξηγήσεις. Δεν είμαι ένας μεγάλος υποστηρικτής της ανάλυσης κάθε συναίσθημα που μπορεί να βγει από εσάς. Οι πρώτοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αποτυγχάνουν σε αυτό το πρόγραμμα. Η διάσπαση των αρνητικών νοοτροπιών και η αμφιβολία του εαυτού σας θα σας μετατρέψουν πραγματικά σε νεότερο.

Στην πραγματικότητα, είναι μια διαδικασία που είναι κρίσιμη για την υπέρβαση των περιορισμών που αυτοπροσδιορίζονται. Κάποιος πρέπει να κοιτάξει μέσα για αυτές τις απαντήσεις Αυτό είναι το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό μέρος ενός προγράμματος απώλειας βάρους, και το πιο δύσκολο, γιατί όλα αρχίζουν στο μυαλό και στο μυαλό σας πρώτα.

Από την εμπειρία μου, μια αληθινή μεταμόρφωση ξεκινά και τελειώνει με το πώς βλέπεις τον εαυτό σου. Οι στάσεις προέρχονται από τις αξίες και το σύστημα πεποιθήσεων σας για τον εαυτό σας και για ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είμαι ψυχολόγος, αλλά σχεδίασα μερικές ασκήσεις και εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν περνάτε από αυτό το πρόγραμμα. Αυτά τα εργαλεία θα σας βοηθήσουν στην ανακάλυψη των στάσεων, των πεποιθήσεων και των αξιών σας. Ο αληθινός μετασχηματισμός αρχίζει με αληθινή σκέψη για τον εαυτό σας

Διάβασα σήμερα το πρωί σε ένα περιοδικό γυμναστικής ότι ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν εργάζονται σε τακτική βάση οφείλεται στην έλλειψη χρόνου και όχι λόγω έλλειψης κινήτρων, διαφωνώ απόλυτα, κατά τη γνώμη μου. είναι απλώς μια έλλειψη κινήτρων. Στην πραγματικότητα, είναι μια έλλειψη κινήτρων για να κάνουμε χρόνο.

Για να κάνετε τον μετασχηματισμό στο σώμα σας δεν είναι θέμα ικανότητας αλλά κίνητρο. Για παράδειγμα, ας δούμε κάποια ακραία κίνητρα. Αν κάποιος έβαλε ένα όπλο στο κεφάλι σου και είπε ότι πρέπει να χάσεις 4 κιλά λίπους αυτή την εβδομάδα ή αλλιώς πληρώνεις με τη ζωή σου θα στοιχηματίσω ότι αυτό το είδος κινήτρων θα είχε οδηγήσει στην απώλεια τεσσάρων κιλών λίπους για εκείνη την εβδομάδα. Για τους περισσότερους ανθρώπους είναι απαραίτητο να παίρνουν σχήμα και για άλλους μπορεί να φτάσω στο σχήμα.

Για να γίνει μια μεταμόρφωση, χρειάζεστε μια έντονη και επείγουσα δέσμευση κινήτρων. Η κύρια εστίαση στο μετασχηματισμό του σώματος δεν είναι αν κάνετε μια αλλαγή που μπορείτε να το κάνετε, αλλά, ότι θα το κάνετε. Στον μετασχηματισμό του σώματός σας, το άτομο πρέπει να έχει μια αίσθηση έντονης επείγουσας ανάγκης, αφοσίωσης ή πειθαρχίας, να ακολουθήσει το πρόγραμμα μέχρι την επιτυχία.