Κοιλιακό Λίπος Και ο Ρόλος Της Πεπτικής διαδικασίας

Δεν είμαι γιατρός. ούτε παίζω σε τηλεόραση. Στην πραγματικότητα, δεν βλέπω καν τους ηθοποιούς, που παίζουν στους γιατρούς στην τηλεόραση. Είμαι ερευνητής, εξωφρενικός.

Οι δηλώσεις υγείας που έγιναν από αυτόν τον συγγραφέα δεν έχουν αξιολογηθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τον μετριασμό, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Ούτε προορίζονται ως ιατρικές συμβουλές και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται με σκοπό την αυτοδιάγνωση. Συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας γιατρό σχετικά με όλα τα ιατρικά προβλήματα και τις ανησυχίες …

Εδώ θα ήθελα να σας πω, πως υπάρχει περισσότερο λίπος γύρω από τις κοιλιές των ανδρών, των γυναικών και παιδιών τώρα, από ότι υπήρχε 20 χρόνια πίσω.

Γιατί Συμβαίνει Αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές θεωρίες και λόγοι που αφορούν τη μάχη μας με την κοιλιά. Ο στόχος μου είναι να επικεντρωθώ σε μία πιθανή αιτία και στη συνέχεια να μοιραστείτε μία, δυναμική λύση.

κοιλιακό λίποςΑς ξεκινήσουμε με μια ανασκόπηση της ανατομίας. Το παχύ έντερο.

Το κόλον είναι επίσης γνωστό ως το παχύ έντερο. Είναι ένας μακρύς, μυώδης σωλήνας μήκους περίπου 6 ποδιών που ενορχηστρώνει την πεπτική διαδικασία. Καθώς μασάτε το φαγητό σας, το σώμα σας απελευθερώνει ένζυμα που βοηθούν στην πέψη. Όταν το φαγητό σας φτάσει στο στομάχι, η διαδικασία συνεχίζεται και οι χυμοί του σώματος του χωνεύουν ακόμα περισσότερο. Μετά από περίπου μία ώρα περίπου, το στομάχι καταθέτει το φαγητό σας στο λεπτό έντερο.

Μετά από αρκετές ώρες ύπαρξης στο λεπτό έντερο, τα άχρηστα απόβλητα, μεταφέρονται στο τελευταίο τμήμα του παχέος εντέρου όπου τελικά εξαλείφεται.

Οι περισσότεροι έφηβοι έχουν ελάχιστα προβλήματα εξαλείφοντας τα απόβλητα από το παχύ έντερο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν πολύ λίγα αβλαβή απόβλητα κολλήσει κατά μήκος της επένδυσης των τοιχωμάτων του παχέος εντέρου. Ωστόσο, η τυπική αμερικανική δίαιτα φορτώνεται σε λίπη και τεράστιες ποσότητες πρωτεϊνών που έχουν μια τάση να αποθέτουν πίσω, αποβλήτων στο παχύ έντερο. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια των μετα-εφήβων ετών σας, το εσωτερικό των τοιχωμάτων του παχέος εντέρου σταδιακά γίνεται μικρότερο και μικρότερο.

Φανταστείτε ένα σωλήνα που συσσωρεύει χρόνια εσωτερική σκουριά. Αυτό προκαλεί στένωση της αρχικής διαμέτρου. Λοιπόν, αυτό είναι λίγο πολύ τι συμβαίνει με το παχύ έντερο σας με την πάροδο του χρόνου. Γι ‘αυτό μπορεί να απαιτηθεί περισσότερη δύναμη για την εξάλειψη της περιττωματικής ύλης. Η εξάλειψη υποτίθεται ότι απαιτεί λίγη προσπάθεια. Ωστόσο, επειδή τα τοιχώματα του παχέος εντέρου σας είναι επενδεδυμένα με συντρίμμια, πιέζετε. Η “στράγγιση” είναι ενδεικτική ενός μπλοκαρισμένου παχέος εντέρου.

Άντρας μετράει την κοιλιά τουΈνα μπλοκαρισμένο κόλον αφήνει φαγητό πίσω για να φθαρεί το πεπτικό σύστημα: Επομένως, η τελική διαδικασία της πέψης δεν έχει ολοκληρωθεί.

Τα συντρίμμια στη συνέχεια σβήνουν και candida albicans, τα βακτηρίδια και οι τοξίνες λαμβάνουν χώρα. Τα τρόφιμα που δεν έχουν υποστεί ζύμωση στο κόλον συμβάλλουν στον καρκίνο του παχέος εντέρου. Ο John Wayne, ο παγκοσμίου φήμης δυτικός ηθοποιός, πέθανε από επιπλοκές του καρκίνου του παχέος εντέρου. Λέγεται ότι είχε πάνω από 40 κιλά αβέβαιο φαγητό στο παχύ έντερο του.

Η βλεννώδης πλάκα αποτελείται από τα στρώματα των βλεννογόνων και σαπωνιών τροφίμων τα οποία συμπιέζονται ετησίως καθ ‘όλο το μήκος του πεπτικού συστήματος (Anderson). Αλλά εδώ είναι το πράγμα, αυτή η πλάκα σχηματίζεται στο έντερο και συνεχίζει να παράγει βλεννογόνο ως μια κανονική απάντηση στο αβλαβές φαγητό. Τα τρόφιμα δεν πρέπει να καθίσουν εκεί και να σαπίσουν. Το σώμα μας έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει τρία γεύματα ανά πάσα στιγμή (Jensen), αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί αποθηκεύουν έξι έως δώδεκα! Ο βλεννογόνος δεν είναι αρκετά ισχυρός για να μετακινήσει την τοξική λάσπη χωρίς ένζυμα που έχει μείνει πίσω από ψεύτικα, χημικά ελαστικά και υψηλής επεξεργασίας τρόφιμα, όπως τα “wieners”, “supreme burritos” και τις διπλές παραγγελίες τσίλι πατάτες.

Ωστόσο, ως φυσικός αμυντικός μηχανισμός, το σώμα σας συνεχίζει να παράγει όλο και περισσότερους βλεννογόνους. Αυτό προκαλεί την ανάπτυξη του παχέος εντέρου σε διάμετρο και να δημιουργήσει την εμφάνιση του λίπους της κοιλιάς. Έτσι, εάν κάνετε δεκάδες θρόμβους και άλλες “εργασίες ab” και δεν φαίνεται να χάνετε το λίπος της κοιλιάς, είναι πιθανό ότι έχετε υποστεί άσχημη τροφή που σαπίζει στην άνω και κάτω τελεία σας.

Στο βιβλίο του “Καθαρίστε και καθαρίστε”, ο Δρ. Richard Anderson καταγράφει σε τι συνέβη ένα σεμινάριο άλλος γιατρός (ο οποίος ζήτησε ανωνυμία):

“Έχω περάσει δώδεκα χρόνια δουλεύοντας στον τομέα της μεταθανάτιας διάγνωσης, έχω δει πολλές χιλιάδες τεμαχισμένα πτώματα.” Το τι σας λέει η Rich είναι η απόλυτη αλήθεια, όλοι το έχουν εκεί μέσα. τα ανώτερα έντερα και με τη βοήθεια ισχυρών χημικών ουσιών, κυριολεκτικά φουσκώνουμε τα πράγματα από τα έντερα.Έχω δει τη βαριά «κοιλιά μπύρας» και οι λεγόμενοι λιπαροί άνθρωποι χάνουν όλο αυτό το χύμα σε πέντε λεπτά. Ήταν το βλεννοειδές στρώμα που μιλούσε ο Rich και σε αυτή τη βρώμικη ουσία βλέπουμε όλα τα είδη των σκουληκιών, των βακτηριδίων, των μυκήτων και πολλών ασαφείς πράγματα Είναι σχεδόν απίστευτο ότι οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν με αυτό το βρωμιά σε αυτούς. ήταν βέβαια νεκρό, και δεν ήταν δύσκολο να δούμε γιατί …

Απίστευτος!

Μια Βιώσιμη Λύση Για Μια Πιθανή Αιτία

Η υδροθεραπεία του παχέος εντέρου είναι ένα ισχυρό κλύσμα που εκτελείται από έναν εξουσιοδοτημένο επαγγελματία. Έχει άμεση επίδραση και ξεπλένει τα παλιά, σάπια τρόφιμα και τα συντρίμμια από το παχύ έντερο. Πολλοί γιατροί έχουν δηλώσει ότι τα σάπια κατάλοιπα μπορεί να αφαιρεθεί με αυτό το υδροκαθαρμένο.

Πως  Να το Αποφύγετε

Μειώστε ή εξαλείψτε τελείως τις λευκές επιδέσμες, το παγωτό, τη μεταποιημένη ζάχαρη, τις καραμέλες και τις κρεμώδεις σούπες. Αυξήστε τις ίνες στη διατροφή σας. Κάνετε το μπρόκολο, τα φασόλια, τα φρούτα και τα καρύδια τον κανόνα. Και τελικά, ασκηθείτε και πίνετε άφθονο καθαρό, γλυκό νερό όλη την ημέρα. Δεν θα είναι πολύ πριν αρχίσετε να λέτε: “Τι συνέβη με το λίπος της κοιλιάς μου; αρκετά πια με αυτό!”