Ο Τρόπος Ζωής Είναι Το Κλειδί Για Το Αδυνάτισμα

Θέλετε να χάσετε βάρος; Φυσικά το κάνεις, διαφορετικά εσύ δεν θα το διάβαζε αυτό. Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια άλλη ερώτηση.

γυναίκα με μπικίνιΓια πόσο καιρό θέλετε να χάσετε βάρος;

Ακριβώς για το καλοκαίρι να φανεί καλό στο μπικίνι; Ή πριν από το χειμώνα Διακοπές για να φτιάξετε λίγο χώρο για τη γαλοπούλα και την σαλάτα με πατάτες?

Εάν θέλετε να το κάνετε αυτό προχωρήστε και επιλέξτε ένα από τα μανία δίαιτες. Θυμίστε τον εαυτό σας για μια εβδομάδα ή δύο και στη συνέχεια, μετά από ένα η στιγμή της δόξας έχει τελειώσει και έχετε θαυμάσει σε ένα νέο φόρεμα, προχωρήστε και γυρίστε πίσω σε κολοκύθα. Γιατί αυτό είναι ακριβώς το σχήμα που το σώμα σας θα πάρει σταδιακά εάν εσείς αποφασίστε να κάνετε τη ζωή σας μια σειρά από πολλαπλές δίαιτες.

Τώρα, αν ο στόχος σας είναι να ανακαλύψετε την πραγματική ομορφιά σας κρυμμένη κάτω από αυτά τα πολλαπλά στρώματα λίπους, να φαίνονται καλά, και να νιώσετε υπέροχα, θα πρέπει να κάνετε μόνιμες αλλαγές η ζωή σου.

Ακούγεται σκληρό, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολο από το να κάθεστε σχετικά με αυτές τις τρομερές δίαιτες που αγωνίζονται συνεχώς τις προτροπές σας και αρνούμενος τον εαυτό σου λίγο γλυκά που σου αρέσει τόσο πολύ.

Το ξέρω, επειδή ήμουν εκεί μόνος μου. Το χειρότερο πράγμα ήταν ότι εργάστηκα με μερική απασχόληση ως ταμία στο φούρνος. Δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε πόσο άθλια ήταν η ζωή μου εκείνη τη στιγμή. Κάθε φορά που θα αποφάσιζα να καθίσω σε μια άλλη μανία δίαιτα, οι αρτοποιοί θα “κατά λάθος” βάλουν επιπλέον γέμιση από κεράσι σε αυτές τις κερασιές. Και δεν έχει σημασία τι ώρα θα ήθελα να εμφανιστεί η μετατόπισή μου θα πρέπει πάντα να τα παρακολουθώ παίρνοντας φρέσκα ψημένα μπισκότα από το φούρνο.

Μερικές φορές φάνηκε πως όλοι το έκαναν με σκοπό, απλώς να με φρενάρει και να καταστρέφω εκείνη τη μικρή δύναμη θέλησης που είχα αριστερά. Τώρα συνειδητοποιώ ότι ήταν δικό μου λάθος που ήθελα γρήγορα αποτελέσματα, αλλά δεν θέλουν να ακολουθήσουν.

Τρόπος ζωήςΤο κλειδί για την απώλεια βάρους και τη διατήρησή του είναι : Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

Πρόκειται για την εξεύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ του φαγητού είναι τόσο νόστιμο και γεμάτο βιταμίνες, και άσκηση που είναι διασκέδαση και ενεργοποίηση. Ακούγεται καλό, έτσι δεν είναι; Και την καλύτερη Το γεγονός είναι ότι κάνοντας μικρές αλλαγές σε καθημερινή βάση, δεν θα φανείτε μόνο ωραία, θα κάνετε επίσης την κοιλιά σας πολύ χαρούμενος και η οικογένειά σας υπερήφανη.

Αν είστε σοβαροί για να χάσετε βάρος πρέπει να δεσμευτείτε τον νέο υγιεινό τρόπο ζωής.

Δεν είναι δίαιτες εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν χάπια “do-nothing-and-lose-30-pounds-in-a-week”.

Κανένα μαγικό παντελόνι που μυρίζει το μυστήριο μυστηριωδώς.

Δεν υπάρχουν λύσεις γρήγορης επιδιόρθωσης.

Το μόνο πράγμα που λειτουργεί είναι η αλλαγή του τρόπου ζωής. Όχι για δύο ακόμη εβδομάδες, αλλά για το υπόλοιπο της ζωής σας! Για παράδειγμα όσο θέλετε να παραμείνετε μικροί και υγιείς.

Όταν ο τρόπος ζωής είναι υγιής τότε η ικανοποίηση του βάρους γίνεται ένα από τα πολλά θετικά αποτελέσματα που συμβαίνουν με την πάροδο του χρόνου.

Η αλλαγή του τρόπου ζωής σας δεν πρέπει να είναι δύσκολη.

Όλα που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε 4 απλά βήματα:

Το πρώτο βήμα – για να πάρετε κίνητρα. (Ναι, χωρίς κίνητρο και καύση επιθυμία δεν θα πάτε περισσότερο από μια εβδομάδα υγιή ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. Έτσι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να απολύσουμε πάνω!)

Δεύτερο βήμα – αλλάξτε τη διατροφή σας. (Όχι, δεν χρειάζεται να λιμοκτονούν μέχρι θανάτου και μετράνε θερμίδες ή υδατάνθρακες. Απλά ακολούθα βασικές αρχές υγιεινής διατροφής.)

Τρίτο βήμα – έναρξη άσκησης. (Μην ξεχνάτε, η άσκηση του σωστού τρόπου είναι πραγματικά διασκεδαστικό!) Τέταρτο βήμα – μείνετε στο σωστό δρόμο. (Το πιο δύσκολο κομμάτι του η απώλεια βάρους και η διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής είναι μείνετε στο σωστό δρόμο και μην το σταματήσετε.)

Αν πραγματικά θέλετε να απαλλαγείτε από όλα τα επιπλέον κιλά εδώ είναι α μικρή δουλειά για σας. Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί και σημειώστε όλοι οι λόγοι για τους οποίους θέλετε να χάσετε βάρος. Όσο περισσότερο το καλύτερα. Προσπαθήστε να βρείτε τουλάχιστον 15 λόγους.

Μην το βγάλετε μακριά. Πάρτε το πρώτο βήμα για να σας όμορφη και υγιές σώμα!