Τρόποι Για Να Διατηρήσετε Τα Κίνητρα Στην Απώλειας Βάρους

Όταν αντιμετωπίζετε την καθημερινή πρόκληση να προσπαθήσετε να χάσετε βάρος, θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους για να παραμείνετε κίνητρα κάθε μέρα. Οι παράγοντες που διατηρούν υψηλό κίνητρο απώλειας βάρους περιλαμβάνουν τους συγκεκριμένους στόχους σας, την ικανότητά σας να οραματίζετε τι θέλετε να επιτύχετε και τον βαθμό επιτυχίας που έχετε στην αρχή.

Το καθημερινό κίνητρο απαιτεί μια ειδική, συντονισμένη προσπάθεια και δεν είναι πάντα εύκολη.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το κίνητρο απώλειας βάρους υψηλό είναι να βρείτε μια ομάδα υποστήριξης στο Internet για να κάνετε check in με κάθε μέρα. Υπάρχουν πολλές ομάδες chat και φόρουμ στον ιστό.

Μια άλλη ιδέα είναι να κρατάτε ένα ημερήσιο περιοδικό της προόδου, των αγώνων και της επιτυχίας σας.

Μπορείτε να διατηρήσετε μια εγγραφή της καθημερινής διατροφής σας ή να γράψετε στο περιοδικό σας για το ταξίδι και την πρόκληση της απώλειας βάρους και των συναισθημάτων που συνδέονται με αυτό.

Το κίνητρο απώλειας βάρους θα παραμείνει φρέσκο ​​με κάτι απτό που μπορείτε να κοιτάξετε για να σας υπενθυμίσω τους στόχους σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να κρεμάσετε μια εικόνα του εαυτού σας όταν βρισκόσαστε σε ένα πιο ιδανικό βάρος στην πόρτα του ψυγείου σας. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ντύσιμο στο ιδανικό μέγεθος και να το κρεμάσετε στο ντουλάπι σας όπου θα το δείτε καθημερινά. Υπάρχουν πολλά βιβλία γεμάτα με επιβεβαιώσεις και έμπνευση για dieters. Αγοράστε ένα και διαβάστε λίγο κάθε μέρα.

Το κίνητρο να χάσετε βάρος δεν μπορεί να προέρχεται από το ίδιο μέρος κάθε μέρα.

Εάν μπορείτε να αναπτύξετε κάποιες στρατηγικές για να διατηρήσετε την κίνησή σας καθημερινά υψηλή, είναι πολύ πιθανότερο να έχετε επιτυχία και να επιστρέψετε γρήγορα εάν έχετε οποιεσδήποτε αποτυχίες. Ότι βλέπετε τελικά ως το κίνητρό σας για την απώλεια βάρους, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε μόνο την πρόκληση.

Υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι και άνθρωποι για όσους έχουν χρόνο να τους αναζητήσουν.

Κάντε καθημερινή δέσμευση να κάνετε τουλάχιστον ένα πράγμα για να υποστηρίξετε τον στόχο σας και ίσως σύντομα να διαπιστώσετε ότι οι συμπεριφορές που υποστηρίζουν την απώλεια βάρους έχουν γίνει η δεύτερη φύση για εσάς!